Bir Teknoloji Hamlesi

2021 Yılı En İyi Android Oyunları (Ağustos 2021)

0 171

Android telefonunuz veya tabletiniz ile canınız sıkıldığında, birini beklerken, yatmadan önce, tuvalette ya da kendinize ayırdığınız kafanızı rahatlatacağınız zamanlarda oynayabilmeniz için en iyi android oyunları sizler için derledik.

Apple ve Google dünyadaki en önemli teknoloji şirketleri olmalarının yanı sıra, geliştirdikleri platformlar ile milyarlarca mobil kullanıcıya hizmet etmektedirler. Bu platformlar, neredeyse dünya üzerindeki insan sayısından daha fazla cihazda aktif olarak kullanılıyor. Oyun sektöründe ise, büyük şirketlerin yanı sıra daha küçük oyun geliştirici ekipler hatta bireysel ve bağımsız oyun geliştiriciler de oyun üretebilmekteler. Bu kadar büyük bir ekosistemin içinde, yüzbinlerce kişi büyük bir pastayı bölüşmekte. Ancak konumuz bu değil. Biz sizlere, 2021 yılında en fazla rağbet gören oyunlardan bir derleme hazırladık. Umarım beğenirsiniz..

 

Among Us

Teknik olarak 2018’de yayınlanmasına rağmen, 2020’de oyun dünyasına karantina sürecinin etkisiyle de çok yüksekten giriş yapan Among Us, günlük milyonlarca aktif kullanıcısı ile adından hala çokça söz ettiriyor. Siz ve astronot arkadaşlarınız uzay geminizi düzeltmek için birlikte çalışırken, gizli sabotajcılar hepinizi sessizce öldürmek için çalışıyor. Gerçeği ortaya çıkarmak için eski moda sosyal manipülasyonu kullansanız da, hileye devam etmek için başınızı uzatsanız da, hiçbir şeye ve hiç kimseye güvenmeyin.

Android Oyunu indirmek için tıklayınız.

 

Arena of Valor

PC’lerde, MOBA pazarına Dota 2 ve League of Legends hakim gibi dursa da,  mobilde oyun alanı biraz daha eşit şartlara sahip. Çinli mega şirket Tencent’ten Arena of Valor, hareket halinde bu deneyimi yaşamanıza olanak sağlayan bir oyun. Pay2Win olmayan, deneyimlerinize ve becerilerinize göre yükselebileceğiniz bir oyun olan AoV sürekli geliştirmeler ile oyuncuların büyük beğenisini toplamakta. Benim de kişisel olarak çok uzun süredir oynadığım Are of Valo, kendi türünün en iyi yapımlarından birisi.

Android Oyunu indirmek için tıklayınız.

Crossy Road

Bana Crossy Road oynayan herhangi bir cihaz verin, o tavuğu kesinlikle tekrar yolun karşısına geçirmeye çalışacağım. Frogger formülü, metodik bir sonsuz koşucu olarak harika bir şekilde çalışır. İkonik yeşili andıran oyun alanı ve komik tavukların karşıdan karşıya geçme çabası biraz güldürse de; oyun yaşını geçmiş bir çok kişiyi telefon başına kitlemeyi sağlıyor. Her seferinde bu sefer tamam diyerek karşıya geçmeye çalıştığınız oyun da, hiç tahmin edemeyeceğiniz yaş ortalamasına sahip bir oyuncu kitlesi bulunmakta. Oyunu oynamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Oyunu indirmek için tıklayınız.

Fortnite

Muhtemelen Fortnite’ın bu kadar popüler olmasının büyük bir nedeni, mobil cihazlarda ücretsiz olarak battle royale’lerine tam olarak katılabilmenizdir. Bir anda Pubg ile piyasa da alevlenen battle royal türün de, Fortnite önemli bir aktör konumunda. Eğer bu türü seviyorsanız ve ben para harcamayım ama ortalığı da yakıp yıkayım diyorsanız Fortnite tam size göre. Fortnite mobile 350 milyondan fazla kayıtlı oyuncu hesabı ile bu alanda çok iyi işler çıkarıyor.

Oyunu indirmek için tıklayınız.

Hitman Go

Hitman Go, herkesin en sevdiği kel video oyunu suikastçısını alıyor ve tipik gerçekçi cinayetlerine şık, soyut bir bakış sunuyor. Seviyeler masa üstü masa oyunlarına benzemekte ve sırayla bir Ajan 47 oyuncusunu hareket ettirerek onun hedeflerini etkisiz hale getirirmektesiniz. Neyse ki bu ilerleme oyununda da, karizmatik Ajan 47, son derece soğukkanlı ve ihtişamlı cinayetlerine devam ediyor. Farklı bir türe ait olan oyun, bu türü sevenler için gayet doyurucu. Play Store’da ücretli olan oyunun güncel satış fiyatı, 42,99 TL.

Oyunu indirmek için tıklayınız.

League of Legends: Wild Rift

Yıllar boyunca oyunseverler; masaüstünde en çok oynanan MOBA türünü cep telefonlarına getirmeye çalıştılar, ve League of Legends: Wild Rift ile bu alandaki en büyük isim Android sistemine giriş yaptı. Siz, ekibiniz ve minyonlarınız, haritanın kontrolü için düşman ekibiyle savaşırken geleneksel stratejiler ana oyun kadar gerçekçi olmaya devam ediyor. Daha küçük, mobil uyumlu savaş alanı ve hareket etmek ve büyü yapmak için yenilenen dokunmatik kontroller sayesinde, dövüşler eskisinden daha hızlı ve daha çılgın. 

Mobilde MOBA türüne biraz daha geç giriş yapan League of Legends: Wild Rift; oyuncuların diğer oyunlarda yaşadığı sorunları analiz etmiş ve oyun deneyimini en üst noktaya çıkarabilmek için elinden geleni yapmış gözüküyor. Kullanıcıların çok büyük kısmından olumlu dönüş alan oyun, her geçen gün artan kullanıcı sayısı ile yakında lider olacak gibi duruyor.

Oyunu indirmek için tıklayınız.

Minecraft

Başlangıçta; Pc ve konsol versiyonlarından çok uzak olan Minecraft’ın mobil versiyonu, zaman geçtikçe daha yüksek çözünürlük ve oyun deneyimi kazandı ve bugünki halini aldı. Küçükten büyüğe herkesin yıllardır Minecraft evreninde kazma kürek çalıştığını düşünürsek, yılların eskitemediği oyun kalitesini arttırarak yayın hayatına devam ediyor. Artık kült bir oyun olduğununu düşünüyor ve oyun hakkında çok fazla özet geçmek istemiyorum ancak Minecraft dünyası bizlere bambaşka bir evrenin hayal kapısını aralattığı bir gerçek. Oyun Play Store’da ücretli satılmakta ve güncel ücreti; 68,99 TL

Oyunu indirmek için tıklayınız.

Monument Valley

Monument Vallay, bir oyundan ziyade sanat eseri gibi bir yapıt. Çeşitli bulmacaları içinde barındıran, oynarken illüzyonist yapılar içinde kendinizi kaybedeceğiniz bu oyun sizi içinden çıkılmaz bir bağlılığa götürecek. Büyük önyargılar ile indirdiğim oyunda saat kavramını kaybettiğimi anladığım an ne oluyor demiştim. İşte tam bu oluyor, beklentilerinizin çok üstünde, oluşturduğu optik dünyanın içinde kaybolmanızı sağlayacak, çözümleyemedikçe daha fazla ilgi duyacağınız oyun, oyunseverlerden çok yüksek not almış durumda. Oyun Play Store aboneliği ile ücretsiz durumda.

Oyunu indirmek için tıklayınız.

Sky: Children of Light

Thatgamecompany, beğenilen bağımsız sanat oyunları üçlüsüyle adından söz ettirdi: Flow, Flower ve Journey. Sky: Children of Light kesinlikle bu geleneği takip ediyor. Bu, el ele tutuşup açık, doğrusal olmayan, tema parkı benzeri seviyelerde gökyüzünde süzülmekle ilgili bir MMO’dur. Çok sevimli ve heyecan verici parçalar. Journey’de olduğu gibi, kıtaları ve dil engellerini aşan bağlantılara izin vererek çeşitli ifadeler aracılığıyla sözsüz olarak iletişim kurarsınız.

Android Oyunu indirmek için tıklayınız.

 

Çok yakında, listedeki oyunları sizler için inceleyeceğiz. Sizler de incelememizi istediğiniz bir oyun var ise yorumlardan bize ulaşabilirsiniz.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku