PUBG Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır

PUBG Son Görülme Kapatma

PUBG son görülme kapatma nasıl yapılır veya Pubg son görülme nasıl kapatılır sorularını birçok kişi soruyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds mobil oyunu dünyanın en fazla oynanan oyunlarından birisidir. Son güncellemelerle beraber PlayerUnknown’s Battlegrounds mobil adlı oyuna son görülme kapatma ihtisası da ilave edilmiştir.

Durum böyle olunca oyuncular yoğunlukla PUBG Mobile son görülme kapatma işleminin nasıl yapıldığını merak etmektedirler. Malum olduğu üzere evvelki güncelleme işlemlerinde oyun üzerinde ekli olan tanıdıklar birbirlerinin faal olma zamanlarını görebiliyorlardı.

Fakat son görülme özelliği mahremiyet bakımından kimi zaman mukassi sorunlar meydana getirebiliyor. Sizler için bu oyun ile alakalı internet ortamında en fazla araştırılan hususlardan bir tanesi olan son görülme kapatma nasıl yapılır? sualinin yanıtını ayrıntılı bir biçimde ele aldık.

PUBG Son Görülme Özelliği Nedir

Son görülme özelliğinden dolayı bütün tanıdıklar birbirlerinin oyun dahilinde neler yaptığına ve ne vakit faal olduğuna şahit olabiliyorlardı. Böylelikle oyun dahilinde davet iletirken ya da iletişim kurmaya çalışırken bu faallik hususuna göre davranıyorlardı.

Mahremiyeti bir hayli tehdit altına atan bu eylemler kimi zaman kişinin rahatını bozabiliyorlardı. Lüzumlu protestoların üzerinde olan PUBG Mobile sorumluları nihai güncelleme ile beraber son görülme kapatma özelliğini dünya çapında tanınan ünlü oyuna getirmiştir.

PUBG Son Görülme Kapatma 2021

Son görülmeyi kapatma özelliği mazide genelde çevrimiçi olarak yazışma uygulamalarında olan bir nitelikti. Fakat uygulayımbilimin gelişmesi ile beraber nerdeyse bütün uygulamalara da bu özellik ilave edilmiştir.

  • Bu özellik PUGB Mobile uygulamasında da oyuncuların aktif olma zamanlarını göstermektedir.
  • Oyuncunun aktif olma zamanı; yıl, ay ve gün olarak görüntülenebilmektedir.
  • Oyuncunun görüldüğü son zamana bakmak adına sol bölümde bulunan tanıdıklar alanına bakmak kafi olacaktır.
  • Bu alanda, tüm tanıdıkların son görülme zamanları görülmektedir.

PUBG Mobile oyununda maalesef ki el ile son görülmenin gizlenebileceği bir metod bulunmamaktadır. PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile oyuncuları son görülme özelliğini kapatmayı çok arzu etse bile oyunun prodüktör şirketinin yakında böyle bir özellik ilave edip etmeyeceğine şu anda bilinmez gözüyle bakılmaktadır. Şayet bir kişinin son görülmeyi görmesi arzu edilmiyorsa o kişinin tanıdıklar arasından çıkarılması gerekmektedir.

Pubg Son Görülme Kapatma Videolu Anlatım