Bir Teknoloji Hamlesi

2021 için en iyi Wi-Fi hoparlörleri

0 159

Taşınabilir hoparlörlerden ses çubuklarına kadar herkes için iyi sese sahip bir Wi-Fi hoparlörler var. İşte Piyev editörleri olarak sizin için seçtiğimiz favorilerimiz..

Ev için kablosuz hoparlör yeni bir şey değil fakat son birkaç yıl, Bluetooth’a alternatif olarak Wi-Fi akışını kullanan hoparlörlerin çoğalmasını beraberinde getirdi . Çok odalı bir ortamda müziği kontrol etme yeteneği , Wi-Fi’nin en çok satan özelliklerinden biridir. Hemen hemen tüm  Wi-Fi hoparlörleri, Amazon Alexa, Google Assistant ve Apple’ın Siri’yi içeren bir sesli asistan aracılığıyla ses kontrolü de sunar .

Dahili mikrofonu olmayan bir bütçe hoparlörü bulmak oldukça zor ama hepsi mikrofon anahtarlarıyla birlikte geliyor. İhtiyaçlarınız için en iyi Wi-Fi hoparlörlerini incelemek için okumaya devam edin..

En İyi Wi-Fi Hoparlörleri 2021

Apple HomePod

Türkiye de henüz satışı olmayan haporlörlerden birisi de Apple HomePod. Yurt dışı fiyatı 99$ olurken Türkiye fiyatının ise bin TL üzerinde olması bekleniyor. Apple HomePod, diğer Wi-Fi ve çok odalı hoparlörlerle çok daha rekabetçi bir ortam sunuyor. Bol miktarda ferahlık ve derin bas ile en iyi ses veren, hepsi bir arada kablosuz hoparlör seçeneklerinden biridir.

Sonos

Taşınabilir ve suya dayanıklı bir kablosuz hoparlör modeli istiyorsanız, Sonos Move çok büyük bir kutuda harika ses sunar. Sonos piyasaya kısa süre içerisinde sürülecek. Sonos ürününün Meksika ülkesinde 24 Eylül itibariyle Meksika fiyatı 8.999.00 dolar.

Polk MagniFi Mini Soundbar

Kompakt bir çubuk ve mükemmel bir sese sahip olan Polk MagniFi, Chromecast yerleşik dahil olmak üzere akışlı bir TV hoparlöründe ihtiyacınız olan hemen hemen her şeyi sunar. MagniFi’yi Yamaha YAS-209 üzerinden seçtik  çünkü sağlam bir çoklu oda sistemi sunuyor fakat Alexa’nın yerleşik olmasını istiyorsanız Yamaha mükemmel bir hoparlör olarak karşınıza çıkacaktır. Türkiye fiyatı 4.279,00 TL.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku