Bir Teknoloji Hamlesi

GTA 5 Arabada Kendi Müziğini Dinleme

0 99

GTA 5 arabada kendi müziğini dinleme isteyenler mevcut. GTA oyunu Rockstar Games’in geliştirdiği ve son versiyon olarak GTA 5 sürümünün yayınlandığı bir açık dünya oyunudur. Online versiyona sahip olan bu oyun, dünya çapınca binlerce kişi tarafından oynanmaktadır. Türkiye genelinde de pek çok oyuncu tarafından tercih edilen GTA 5 oyununda, araç içerisinde müzik dinleme özelliği kullanılabilir. Araç içerisinde dinlenilen bu müzikleri, oyuncular kendi istedikleri müzikler ile değiştirebilir.

GTA 5 Kendi Müzik Ekleme

GTA 5 oyununda araba içerisinde radyo istasyonları aracılığıyla müzik dinlenebilir. Dinlenen bu müziklerse, istenilen müzikler ile değiştirilebilir. Bu işlemi yapabilmek için izlenecek olan adımlar oldukça basit ve kolaydır.

[affiliate_news id=”470″]

GTA 5 Müzik Değiştirme

Bu işlemi yapabilmek için öncelikle bilgisayar ortamında müziklerin hazır olması gerekir. İlgili müzikler internet üzerinden MP3 formatında indirilebilir veya harici seçeneklerle bilgisayar ortamına atılabilir.

GTA 5 oyununda müzik değiştirmek için izlenmesi gereken adımlar şunlardır;

  • Öncelikle “Bilgisayar” bölümüne girilir,
  • Bilgisayar bölümünden “Belgeler” klasörüne giriş yapılır,
  • Belgeler klasöründen “Rockstar Games” klasörü bulunur ve giriş yapılır,
  • Rockstar Games klasörü içinde yer alan “GTA 5” klasörüne girilir,
  • Ardından “User Music” klasörüne giriş yapılır ve bilgisayar ortamında bulunan müzikler bu klasörün içerisine atılır,

İşlemlerin tamamlanıp, User Music bölümüne MP3 formatındaki müzikler atıldıktan sonra, Self Radio seçeneği kullanılarak atılan müzikler oyun içerisinde dinlenebilir.

Gta 5 Self Radio Nasıl Yapılır

Öncelikle belgeler klasörü içerisinde yer alan “Rockstar Games” bölümüne gidilir. Burada yer alan “User Music” bölümüne bilgisayarda yer alan MP3 formatındaki müzikler kopyalanır. Daha sonra GTA 5 oyunu açılır ve ses ayarları bölümüne gidilir.

Ses ayarları bölümünde “Perform Quick Scan For Music” seçeneğine tıklanarak yeni müzik taraması gerçekleştirilir. Bu ekranda yer alan “Auto Scan” seçeneği “On” konuma getirildiğinde, yeni eklenen müzikler otomatik olarak sürekli taranacaktır. Bu seçenek ile yeni müzikler eklendiğinde, tekrar tekrar ses ayarları bölümüne giderek manuel tarama yapmak gerekmez. Sistem müzikleri otomatik olarak tarar ve ekler. Taraması yapılan ve tanımlanan müzikler, herhangi bir araba içerisinde “Self Radio” istasyonuna gidilerek dinlenebilir

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku