Dizi Film Platformları Abonelik Ücretleri

Korona virüs hastalığı devam ederken evlerde çok vakit geçiriyoruz. Peki bu süreçte kafa dağıtabilecek ve keyif alabileceğiniz dizi, film, yarışma ve belgesel yapımları var mı? Bunun cevabı şüphesiz “evet” olacaktır. Son dönemde ülkemizde birbirinden farklı yeni nesil dijital platformlar tanıtılmıştır. Bunlar sırasıyla; Blu Tv, Exxen ve Gain platformlarıdır. Türk yapımları dışında ise başlıca Netflix, Amazon Prime Video şirketleri bulunmaktadır. Peki yeni yıl ile birlikte dijital platformların abonelik ücretleri ne kadar? İşte en güncel dijital eğlence, dizi film platformlarının abonelik ücretleri içeriğimizin devamında yer alıyor.

[affiliate_news id=”45″]

Netflix 2021 Abonelik Ücretleri

Dünyanın en sık ve bilinen dijital eğlence platformlarından birisi şüphesiz Netflix. Netflix tüm ülkelerde yer alan yapımları ile birlikte abonelerine en iyi eğlence ortamını yaratmaktadır. Yeni yıl ile birlikte Netflix abonelik ücretlerinin güncel kılavuzu piyev.com adresinde.

  • Temel üyelik: 17,99 TL/ay – Tek cihaz, SD çözünürlük.
  • Standart HD: 29,99 TL/ay – İki cihaz, HD çözünürlük.
  • Özel Ultra HD: 41,99 TL/ay – 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük.

Exxen 2021 Abonelik Ücretleri

Türkiye’nin en önemli medya patronlarından birisi olan Acun Ilıcalı, yeni projesi Exxen’i geçtiğimiz günlerde tanıttı. Platform yeni yıl ile birlikte yayına girerken abonelik ücretleri ise oldukça merak edilmekte. Peki abonelik ücretleri ne kadar?

  • RKLMVAR üyelik: 9,90TL/ay
  • RKLMYOK üyelik: 19,90TL/ay

Gain 2021 Abonelik Ücretleri

Türkiye’de bir hafta önce yeni platform ile ilgili kamuoyu bildirisi yapıldı. Uzun süredir çalışmaları süren Gain platformunun tanıtımı gerçekleştirildi. Gain abonelik ücretleri ise piyev.com adresinde.

  • Henüz ücret açıklaması yapılmazken aylık 8,99TL olması bekleniyor.

Blu Tv 2021 Abonelik Ücretleri

Doğuş Medya şirketi adı altında yayınlanan Blu Tv, ülkemizde yaklaşık 3 seneyi aşkındır hizmetlerini devam ettiriyor. Yapımları ile dikkat çeken Blu Tv ücretleri yeni yılda ne kadar oldu?

  • Blu Tv giriş üyelik: 22,90TL

Amozon Prime Video 2021 Abonelik Ücretleri

Dünyanın en büyük pazar yerlerinden birisi olan Amazon Prime, yeni yıl öncesinde eğlence platformunun tanıtımını gerçekleştirdi. Ülkemizde de oldukça dikkat çeken Amazon Prime Video abonelik ücretleri ne kadar?

  • 30 gün ücretsiz
  • Üyelik: 7,90TL / ay
Dizi Film PlatformlarıDizi Film Platformları Abonelik Ücretleri
Comments (0)
Add Comment