Valorant Skin Nasıl İade Edilir

Valorant Skin Nasıl İade Edilir sorusu birçok kişi tarafından sorulmaktadır. Tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlanan Valorant, Riot Games tarafından geliştirilmiş bir oyundur. Çok oyunculu FPS tarzı bir oyun olan Valorant, yayınlandığı tarihten itibaren, oyuncuların en çok indirdiği oyunlar arasında yerini almıştır.

Oyun içerisinde, satın alma işlemi yapılarak farklı skin ve kaplamalar alınabilir. Alınan bu skinler, bazı durumlarda yanlışlıkla alınabilmektedir. Ya da çeşitli nedenlerden dolayı, oyuncu, aldığı skini iade etmek de isteyebilir. Peki, valorant skin nasıl alınır? Nasıl iade edilir?

Valorant Skin Nasıl Alınır

Valorant oyununda satın alma işlemler, VP (Valorant Point) ile yapılır. Valorant Point, gerçek para ile alınan bir kredi sistemidir. Gerçek para ile satın alınan VP puanları ile, oyun içi mağazadan istenilen ürün satın alınabilir.

Valorant Skin Fiyatları yazımızıda okumayı unutmayın.

Valorant Skin Nasıl İade Edilir 2021

Bu soruya en doğru yanıtı verebilmek için, öncelikle hangi ürünlerin valorant skin iade etme dahilinde olduğuna, hangilerinin olmadığına bakmak gerekir. Bu ayrıntı, Valorant resmi sayfasında açıkça belirtilmiştir.

Valorant İade Hakkı Kaç Tane

Valorant’ta oyuncular, yalnızca belirli ürünleri iade edebilir.

Valorant oyununda iade edilebilen ürünler şunlardır;

  • Silah Kaplamaları,
  • Valorant Point,

Listelenen ürünler haricinde, Valorant’ta farklı bir ürün iadesi yapılamaz. Oyuncular, satın aldıkları VP’leri iade ederek, para iadesi de alabilirler.

Valorant Skin Nasıl İade Edilir

Valorant İade

Valorant oyununda iade edilebilen ürünler olduğu gibi, iade edilemeyen ürünler de vardır.

İade hakkı olmayan ürünler şunlardır;

  • Paketler,
  • Radyanit Point (RP),
  • Karakter Kontrat Seviyeleri,
  • Seçkin Savaş Bileti,
  • Seçkin Savaş Bileti Seviyeleri,
  • Silah Kaplaması Seviyeleri,

Yukarıda listelenen içerikler, Valorant oyununda iade edilemeyen içeriklerdir.

Valorant İade Politikası

Valorant oyununda, oyuncuların bir ürünü iade edebilmeleri için, belirli şartları yerine getirmesi gerekir. Bir oyuncunun iade işlemi yapabilmesi için, öncelikle ürünün kullanılmamış olması gerekir.

Satın alınan ürün, en geç 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu sebeple, oyuncular, ürün iadesi için, maksimum valorant iade süresi 14 günü aşmadan önce iade talebi oluşturulmalıdır.

Satın alınan ürünün iade edilebilmesi için, son kural, ürünün iade edilebilir ürünler listesinde olmasıdır. Bu ürünlerse; Valorant Point (VP) ve silah kaplamalarıdır.

[infobox color=”#23dae0″]Buraya Tıklayarak Valorant İade Politikası Sayfasınada Göz Atmayı Unutmayın[/infobox]

 

Comments (0)
Add Comment