Valorant Entry Fragger Ne Demek?

Valorant gibi oyunlar için kullanılan çok sayıda terim vardır. Valorant Entry Fragger terimi de bunlardan bir tanesidir. Oyunda bu kelimenin karşılığı önden gidip skor almaya çalışmaktır. Önden giden kişi skor almak için takım arkadaşlarına yardımcı olur ve onların önünü açar.

Valorant Entry Ne Demek?

Mobil oyunlarda yaygın olarak kullanılan Entry kelimesinin Türkçe anlamı “giriş” olarak bilinir. Oyunda ise bu terim farklı bir anlam kazanır. Oyunda ki anlamı önden gitmektir. Oyun esnasında bir yere önden giden kişilere ve yapılan eyleme denir.

[affiliate_news id=”601″]

Valorant Fragger Ne Demek?

Fragger kelimesinin Türkçe anlamı skorcu demektir. Skor almaya çalışan ve skor alan anlamlarını ifade eder. Skor almak için çabalayan ve mücadele eden kişiler vardır. Skor kovalamak için oyun oynamak fragger kelimesi ile ifade edilir. Savaş esnasında skor elde etmek için farklı taktikler uygulayarak skor almak mümkündür. Takımda sürekli skor elde eden kişilere söylenen bir terimdir.

Valorant Entry Almak Ne Demek?

Valorant’ta oyun oynayan kişiler valorant entry aldım, entry al, entry skoru gibi ifadeler ile çok sık karşılaşılır. Peki, entry skoru almak ne demektir? Round başından bomba kurulana kadar belirli bir zaman dilimi vardır. Bu süreye kadar alınan killer entry skoru olarak ifade edilir. Entry skorunu sadece fraggerlar almaz diğer oyuncularda entry skoru alma hakkına sahiptir.

Valorant Terimleri

Oyuna yeni başlayan kişilerin bilmesi gereken terimler vardır. Peki, valorantta en sık kullanılan terimler ve anlamları nelerdir?

Kullanılan bazı terimler ve anlamları şunlardır:

  • Armor: Zırh
  • ADS: Aim almak
  • Entry: Giriş
  • Frag: Skor
  • Entry Fragger: İlk kanı döken, rakibi öldüren, ilk skoru alan
  • Kill: Öldürmek

Bu gibi terimlerin bilinmesi oyuncular için önemlidir.

Comments (0)
Add Comment