Legoo Valorant Crosshair Ayarları

Legoo valorant crosshair ayarları birçok kişi için fayda sağlar. Önemli e-spor oyuncularının sergilediği performans göz kamaştırdığında her oyuncunun aklına gelen hangi ayarları ve nasıl kullandığı konusu oluyor. Meraklılarının BBL e-spor takımında oyuncu olan LEGOO ile alakalı aklından geçenler de aynı şekildedir. Valorant ayarlarını nasıl yaptığını merak ettiren antrenmanlar ve birbirinden özel vuruşlar bulunur.

Bundan dolayı oynadığı her maçta başarısına başarı ekleyen Legoo için kullandığı özel ayarlara sahip olmak son derece önemlidir. Takdir edilen oyuncunun Valorant ayarlarını kullanmak büyük avantaj sağlayacaktır.

[affiliate_news id=”581″]

Kullandığı Fare Ayarları

Hassasiyet ve başarı anlamında katkısı olacağı bilinen ayarların başında fare yani mouse gelir. Aynı ayarlara sahip olmak adına:

  • Oyun için hassaslık seviyesini 0.6 yapmalısınız,
  • Yaklaştırma hassasiyeti ise 0.85 çarpan olarak ayarlanmalıdır.

Bu şekilde yapılan ayarlama büyük oranda daha iyi isabet ve yakalama şansı vereceğinden önemlidir.

İç Çizgi Ayarları

Kullanılan iç çizgi ayarlarının yapılması için saydamlığın 1, uzunluğun 6, kalınlığın 2, uzaklığın 4, hareket hatasının kapalı, ateşleme hatasının kapalı olması gerekiyor. Bu şekilde fare ayarlarına ek olarak yapılan ayarlamalar iç çizgi konusunda da sorun yaşamanızın önüne geçecektir.

Dış Çizgi Ayarlamaları

Yapılması önemli olan dış çizgi ayarları konusunda izlenmesi gereken yol da belirlidir. Saydamlık 0, uzunluk 0, kalınlık ve uzaklık 0, hareket hatası kapalı ve ateşleme hatası kapalı şeklinde bir yol izlenmelidir.

2021 yılı için geçerli olan ve hala kullanılan ayarlamaların bunlar olduğu unutulmamalıdır. Bu şekilde yapılan ayarlamalar sonucunda en iyi performansı elde etmeniz ve daha çok başarılı olmanız mümkün hale gelir.

Meraklıların aradıkları ve kullanmak için çaba sarf ettikleri ayarları yaparak hemen aynı ayarlarla oyunu denemeye başlayabilirsiniz. Ayarları karma yaparak antrenmanlar sırasında kas hafızası oluşturmanız da sağlanabilir.

Comments (0)
Add Comment