Brawl Stars Love You Nasıl Yazılır

Brawl Stars love you nasıl yazılır sorusu oyundan çok daha büyük keyif almak isteyen oyuncular tarafından merak ediliyor. İsminizi farklı yazmanıza neden olacak bu yöntem ile birlikte farklı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Brawl Stars Love You Nasıl Yazılır

Brawl Stars love you yazısı yazmak oyundaki karakterinizin daha fazla dikkat çekmesi ve hoş görünmesi için yardımcı oluyor. Pek çok oyuncu isminin önüne “love you” yazısı yazarak karakterlerinin daha da dikkat çekmesine yardımcı oluyor. Bunu yapmak için ise oyuncuların birden fazla noktaya dikkat etmeleri gerekiyor.

Öncelikle oyunda sıkı bir denetim mekanizması işliyor ve her istenen yazı yazılamıyor. Bu durum gerçekleştiğinde yani izin vermeyen ifadeler kullanıldığında isim sansürlenmiş oluyor. Bu yüzden yazı eklerken gerekli kontrollerin sağlanması büyük önem taşıyor.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta da hesap güvenliği olarak öne çıkıyor. İsim değiştirdikten sonra hesabın kaybedilmesi durumunda daha sonra hesabı almak zor olabilmektedir. İşlem yapmadan önce hesabın eposta ile güvene alınması tavsiye edilir.

Bu noktalara dikkat ettikten sonra farklı yöntemleri deneyerek “love you” yazısı yazmak mümkündür.

Brawl Stars Love You Yazma Tercihleri

Brawl Stars love you yazmak için birden fazla yöntemi kullanabilir ve farklı özelleştirmeler uygulayabilirsiniz. Bu yöntemler;

  • Oyundayken öncelikle ayarlar kısmına giriş yapın. Buradan isim değiştirme ekranı sekmesini seçin. Cihazın klavyesi üzerinden istediğiniz karakter, sembol ve emojiyi seçin. Genelde bu yöntem çoğu mobil cihazda çalışıyor ancak bazılarında işe yaramayabiliyor. Özellikle çok farklı isim ve emoji kullanımda girilenler kabul edilmiyor. Bu noktaya dikkat edilmelidir.
  • Farklı şekillerde love you yazmak için öncelikle değişik fontlar sunan siteleri kullanabilirsiniz. Bu sitelerde yazdığınız yazıyı kopyalayın ve daha sonra isim değiştirme ekranına giriş yapın. Bunu mobil cihazlarda yapmak için Gboard gibi seçenekleri kullanabilirsiniz. Eğer sistem kullandığınız fontu ya da ismi kabul etmezse bu durumda da font ve yazınızı değiştirerek deneme yapınız.

Bu adımlar sonrasında başta Brawl Stars love you yazısı olmak üzere istediğiniz yazıları isminiz olarak seçebilirsiniz.

Brawl Stars Love You Nasıl Yazılır
Comments (0)
Add Comment