Bir Teknoloji Hamlesi

Days Gone Sistem Gereksinimleri

0 85

Days Gone oyunu 2019 yılında piyasaya sürülmüş ve PlayStation 4 için hazırlanmıştır. Macera ve aksiyon dolu bir oyundur ve hayatta kalma mücadelesinin verilmesini içermektedir. Days Gone sistem gereksinimleri belirlenmiş ve belirlenen gereksinimleri karşılayan bilgisayarlara kurulum yapılarak rahatlıkla oynanabilmektedir. Doğal bir ortamda geçen ve ölümcül salgınla mücadeleyi kapsayan senaryoya sahip oyun dünya genelinde yoğun olarak oynanmaya başlanmıştır.

Days Gone Hakkında

Days Gone oyunu, SIE Bend Studio firması tarafından geliştirilmiştir. Tek oyunculu bir oyundur ve ilk etapta playstation 4 platformu için hazırlanmıştır. Oyun içerisinde yer alan senaryolar, hayatta kalma, korku, aksiyon ve macera oyunu türlerini içermektedir. Oyunun ana konusu, salgın sonrası düzeni bozulan dünyada, hayatta kalabilmek için çeşitli aksiyonların yaşanmasını kapsıyor. Oyunu PC üzerinden oynamak isteyenler, sistem gereksinimlerine göre donanım.

Days Gone Sistem Gereksinimleri 2021

Playstation ve pc platformlarında oynanabilen her için sistem gereksinimleri, oyun özelliklerine göre belirlenmektedir. Days Gone oyunu için önerilen sistem gereksinimleri şunlardır.

İşletim sistemi: Windows 7, 8, 10 64bit,

İşlemci: Intel Core İ3 – Amd A8,

Bellek: 6 GB Ram,

Ekran kartı: Nvidia Quadro – GeForce – Radeon 1GB,

Direct X: 10 ve 11 Sürümü,

Depolama: 67 Gb,

PC sistem gereksinimlerini karşılamak isteyenler, sistem gereksinimlerinin en az bu özelliklerde olmasına dikkat etmelidir.

[affiliate_news id=”103″]

Days Gone Oyun İçeriği

Days Gone oyunu için belirlenmiş en iyi on oyun içeriği bulunmaktadır. Her oyuncu, istediği ayarları yapabiliyor ve senaryo seçimi yaparak oyuna başlayabiliyor. Oyun ile ilgili önemli olduğu belirtilen detaylardan birisi, oyunda zombi gibi görünün karakterlerin zombi olmadığıdır. Virüs yolu ile insan ve hayvanlara bulaşan bir hastalık sonucu zombi gibi hareket etmeleri sağlanıyor.

Oyuncu Modu

PC oyunlarının çoğu çok oyunculu moda sahiptir. Days Gone oyunu tek oyuncu modunda geliştirilmiş ve oyuncular, oyunun kahramanı olarak oyunu oynamaya başlarlar. Tek oyuncu modunda olduğu için oyuncular, oyun içerisindeki tüm aşamaları, tek başlarına tecrübe edeceklerdir. Korku dolu bir oyun olduğu için PC gereksinimleri yüksek olanlar oyunları kesintisiz oynayabilecektir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku